Samaa sontaa

Samaa sontaa

Moi!

#Jos tykkäät iloisista jutuista, älä lue!

Elämä on – sanoisinko… syvältä. Kaksi viikkoa sain nauttia kirkkaasti näkemisestä ja muutoinkin lähes normaalista ihmisen elämästä.

Nyt on leikatun silmän silmäpohja turvonnut ja näkemisen kanssa haasteita. Pyodermakin iski jälleen sääreen. Totisesti alan väsyä tähän jatkuvaan sairasteluun. Mieli on maassa ja itkettää.

Tämä jatkuva ”halolla päähän – meininki” syö psyykeä, vaikkei tietääkseni hengenvaaraa ole. Tuon vahvemmin en uskalla sanoa, sillä mistä minä mitään tiedän. Mitä vain voi tulla taas ensi viikolla esiin. Jatkuvalla syötöllä sontaa niskaan. Jos siis blogissa on jonkin aikaa hiljaista, johtuu se tämän puutarhurin itsesäälistä ja masennuksesta.

Kömmin tänään kuitenkin kauppaan ja yritän hymyillä, vaikka sielu huutaa ja itkettää. Pitäisikö blogikin nimetä uudelleen ”P-kaa elämää”?

Parempaa viikkoa sinulle.

4 thoughts on “Samaa sontaa

  1. Voi harmituksen harmitus! Kunpa voisin ottaa osan taakastasi kannettavakseni. Voimia, Satu! <3

    1. Kiitos💕 Kaipa kohtaloni on pettyä viikosta toiseen. Aina jotakin häikkää tuolla terveysrintamalla…

  2. Nyt kyllä tekisi mieli jo kiroilla sinun puolestasi! On se nyt hitto, että et pääse nauttimaan elämästä.Murr sanon minä ja samalla lähetän voimahaleja sinne sinulle <3

    1. Kiitos, Outi. Nyt tuntuu erityisen pahalta, kun ehdin pari viikkoa maistaa lähes normaalia elämää. Aina odottaa pertymys nurkan takana. Minkäs teet?

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: