Uusi look, parempi mieli

Uusi look, parempi mieli

Moi!

Olin eilen HiusHuone 27:ssa kampaajalla, joka on Kinnusen Talossa, kuten Kukkaiselämää-kauppanikin. Annoin kampaajalleni täyden vapauden tehdä hiuksilleni mitä vain. Kannatti luottaa ammattilaiseen, sillä tykkään tosi paljon lopputuloksesta. Totisesti vaihtelu virkistää! Pituutta lähti ehkä 15 cm, tehtiin raitoja ja harmaat saivat kyytiä.

Kauppani ikkunalle tein syysistutuksen. Mieheni teki istutuslaatikon ikkunalle.

Puutarhassa on aloitettu syystyöt. Perennojen alas leikkaus, kesäkukkien kompostointi ym. On todella kuivaa, mutta sateita on tiedossa.

Tällaista arkielämää täällä vietetään. Aloitin taas tämän vuoden ehkä sadannen kevennyskuurinkin. Saa nähdä, kauanko kestää. Toinen päivä menossa. On jo kestänyt päivän kauemmin kuin tähänastiset yritykset!

Kivaa syysviikkoa.

16 thoughts on “Uusi look, parempi mieli

 1. Niin kaunis uusi look👍🏻Näytät niin nuorelta ja freshiltä👍🏻Kampaajalla käynti piristää aina. Mukavaa viikon jatkoa😊

 2. Hih hih, vai päivän kauemmin!
  Ihana uusi look. Sopii sinulle todella kivasti tuo polkkatukka! Itsekin tekee mieli mennä kampaajalle, jossa napsaisee kesän kuivattamasta pehkosta kunnolla pois ja olo kevenee sen myötä.
  Toivottavasti saatte hyvin sateita, kuivalta näyttää.

  1. Kiitos, Saila. Uusi look piristää. Kesäisin noin lyhyt hiusmalli on kuuma ja hankala pihatöissä. Nyt sataa!

 3. Polkkatukka sopii sinulle tosi hyvin! Sääennuste näyttää lupaavalta sateen suhteen. Täällä sataa juuri nyt mutta hyvin kevyttä tihkua vain toistaiseksi.

 4. Kiva kampaus, pukee sinua.
  Meillä alkoi sado aamuseitsemältä ja loppui ennen puolta päivää. Lisää saisi tulla kuivuudesta kärsiviä kasveja auttamaan.

 5. Kannatti antaa täysin vapaat kädet kampaajalle. Saivat kauniin lopputuloksen aikaan.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: