Kerran vielä messuista ja siisti piha – parempi mieli!

Kerran vielä messuista ja siisti piha – parempi mieli!

Hei! Vielä viimeinen rutistus Kevätmessuihin… Juttuja, joista erityisesti tykkäsin.

Malliparvekkeet olivat messujen suosikkini. Erityisesti pidin Terassilehden Vihertuunaajan parvekkeesta, jonka takana oli Sanna Kukkala-blogista. Sannalla on silmää kauneudelle.

Tykkäsin myös Kasvitieteilijän parvekkeesta, joka oli Huone ett RUM -parivaljakon käsialaa.

Tämä kolmas ei ole niin tyyliäni, mutta on hauska ja värikäs. Valitettavasti olen unohtanut tekijän.

Kotipuutarha-lehden osasto oli mieleeni myös. Ihanat nuo ruskeat puutuolit.

Kävin pikaisesti katsomassa kukkasidontakilpailuja, joita sanotaan Helsingin avoimiksi. Ihastuin alla olevaan asetelmaan. Huoks. Ihana!

Kauniisti kotimaisen ideaosastot olivat kivoja.

No, mutta miltä sitten näyttää kotipihalla? Ihan mukavalta jo, sanoisin. Haravaa on heiluteltu harva se päivä.

Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin. Tänään pihalla vierähti kahdeksan tuntia ja olo on sen mukainen. Raukea. Taidanpa köllähtää sohvalle…

Joko sinulla on pihatyöt hyvässä vaiheessa?

22 thoughts on “Kerran vielä messuista ja siisti piha – parempi mieli!

 1. Oi miten näyttää jo kauniilta puutarhassasi! Siirtolapuutarha oli yhä lumen vallassa viikonloppuna. Ei vielä ainuttakaan sipulikukkaa. Grillikausi jo avattiin ja omenapuutkin tuli vihdoin leikattua. 🙂

 2. Omppupuita vasta olen päässyt leikkelemään, muuten on vielä kaikki lumen peitossa. Siellä näyttää jo niin keväiseltä.

 3. Malliparvekkehet olivakki tosi hianoja. Lisää tälläästä.
  Huh, ku on siistiä ja ihania kevään kukkia. Meillä viälä kaikki litisöö ja luntaki viälä löytyy, eikä ainuttakaa kukkaa viälä auki.

 4. Teen myös Eteläparvekkeelle postauksen Kevätpuutarhan ideaparvekkeista. Ja ihailen tuota sinun pihaa, niin kaunista ja mietittyä. Tykkään!

 5. Kauniita kuvia,ehkä jättäisin kyllä kukkia vähemälle tuossa eräässä pöydässä että näkisi kenen kanssa syö 🙂 Pihalla jo hääräillään, mukavaa keskiviikkoa sinne!

 6. Voi miten oletkin jo pitkällä! Meillä kestää, kun pihalla lepää kolme kasaa pölkkyjä pienittävinä. Pihan 3 koivua olivat tulleet tiensä päähän, kun olivat istutetut silloin kun talo oli uusi (1956) ja nyt huitelivat jo sähkölangoissa, viemäreissä ja talon katolla. Valoa saadaan pihaan ja vähemmän haravointia. Jäi kyllä vielä runsaasti puita ja pensaita, ei ole jalkapallokenttäfiilis. Joten töitä on edessä paljon meillä kahdella eläkeläisellä. 🙂

 7. Kasvitieteilijän parveke oli minun suosikkini ja Kotipuutarha lehden osasto oli huikean kaunis, tuo kukkatapetti vei sydämen mennessään.
  Aurinkoista päivää sinulle Satu <3

 8. Kiitos messuterveisistä! Ihania kuvia ja tunnelmia. Itse ihastelin ruskeiden tuolien takana olevaa tapettia! Ihanasti alkaa kukkia sinunkin pihallasi. Miulla olisi myytävänä kuusi kappaletta aika lailla noiden ruskeiden tuolien kaltaisia tuoleja, ihan noin paljon sorvauksia ei ole. Sinulta saamasi jalopähkinät eivät ole tänä vuonna päätyneet pupujen ruuaksi, kiitos verkkojen!

 9. Upeita kuvia♥ Noilla messuilla on kyllä ollut vaikka mitä nähtävää! Kauniita ovat kaikkia ja ihana asetelma! On kyllä kiva nähdä miten tuo teidän puutarha muuttuu..minä kun aloitin tämän bloggauksen vasta viime kesänä ja minulta on jäänyt kevät/alkukesä näkemättä teidän puutarhaelosta:) Meillä on alettu haravoimaan pihaa ja leikkelemään oksia, talven jälkeen on kyllä niin ankean näköistä, mutta kovasti toivotaan että jotakin sieltä maasta alkaisi meidänkin pihaan pukkaamaan:) Ruusut on niitä mitä ihan hurjasti odotan, viime syksynä niitä vasta ensimmäisen kerran istutettiin:) Mukavaa viikkoa♥

 10. Kiitos, Minna. Meillä on grilli vielä talviteloilla. Josko vappuna…

 11. Samaa mieltä! On meilläkin pohjoispuolella talon vieressä lunta. Muualla ei oikeastaan.

 12. Samaa ajattelin, että kukat keskellä ovat niin korkeat, että vastapäätä istuvaa ei näe. Mutta ehkä tuossa on menty nyt kauneus edellä, koska kukaan ei tuossa istuskele. Aurinkoista viikkoa!

 13. Juu, pakko olla. Sipulikukkia penkit täynnä. Kohta ei voi haravoida, kun piipot ovat isoina ja haluan, että kukkaloisto on siisteissä penkeissä – ei roskien keskellä. Kärrään roskat kompostiin, jossa madot saavat nauttia niistä. Kukkapenkkiä en kompostina osaa pitää, vaikka niin suositellaan paikoin.

  Teillä onkin urakkaa, jos on peräti kolme koivua. Huh.

 14. Samoista minäkin tykkäsin. Kiva tuo tapetti on, mutta kotiini liian levoton ja tumma. Kaunista keskiviikkoa, Outi.

 15. Eipä kestä. Juu, kukkaa alkaa pukata. Ihanaa! Harmi, ettei meille mahdu enää mitään. Joka paikka tursuaa tavaraa. Hyvä, että puput pysyivät loitolla.

 16. Oli siellä nähtävää. Kuukauden päästä on jo melkoisen erinäköistä kuin nyt. Saatikka kesäkuussa. Minulla on kassillinen ruusuja autotallissa odottamassa istutusta… Mukavaa keskiviikkoiltaa!

 17. Oi tuonne kukkasidontakilpailun katseluun minäkin olisin halunnut päästä, nyt jäivät koko messut väliin. Onneksi on ollut niin monta postausta, että melkein tuntuu, kuin olisi itsekin ollut mukana. Eipä ihan samaksi pihaksi uskoisi, kun kesäkuvia katselee, mutta niin taitaa olla monessa muussakin pihassa. Omat kukkapenkkini näyttävät ihaan kamalilta!

 18. Ihanasti kuukkii jo teidän pihalla <3 Meillä ei vielä kukkasia näy, mutta piippoja on jo paljon. Pihatöitä ollaan vasta varovaisesti aloitettu. Lumet sulivat vasta ja piha on vielä aika märkä. Mutta ehkä ensi viikonloppuna pääsee jo haravoimaan.

 19. Upeita kuvia messuilta ja tosiaan hyvältä näyttää myös teidän pihalla. Tästä se taas alkaa… <3
  Kiitos kommentistasi. Odotan innokkaasti kuvia englantilaisista lupiineistasi. 🙂
  Keväistä loppuviikkoa!

 20. Kevätmessuilla ollaan mekin ensikertaa tavattu ja onpa siitä muistona aivan ihana valokuva. <3

  Muiskuja loppuviikkoon <3

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: