Mikin muistolle – Mickey in our memories

Mikin muistolle – Mickey in our memories

Hei! Tein kuvapostauksen Mikin muistoksi ihanista yhteisistä hetkistämme. Suru ja ikävä ovat kovat, mutta elämän on jatkuttava.

Kaikki tapahtui kovin äkkiä. Viime keskiviikkoaamuna tosiaan vielä luulin, että meillä on perusterve koira, jolla on sitkeänpuoleinen yskä. Saman päivän iltapäivänä lääkärin tuomio Mikille oli saattohoitoon kotiin. Tuntuu erittäin epäreilulta, että miksi suloinen, kaunis ja kiltti koira ei saanut elää kauemmin. Ketä tai mitä se olisi haitannut? Miksi näin piti käydä? Elämä on…

Lohtuna on, että nyt Mikin on hyvä olla ja pitää olla kiitollinen yhteisistä, onnellisista vuosista. Mikki tuli meille joulukuussa 2012. Asuimme silloin Helsingissä, Pohjoisrannassa. Mikki oli mahdottoman söpö. Emme päässeet sataa metriä pidemmäs kaupungilla, kun aina joku pysäytti ja halusi silittää Mikkiä.

Mikki hurmasi kaikki jo silloin.

Ensimmäinen Mikin joulu vietettiin täällä Lappeenrannassa. Pukki toi lahjoja.

Joulupesullakin käytiin.

Pentuna Mikki livahti monesti poikamme huoneeseen leikkimään tämän pehmoleluilla. Mitä isompi lelu, sitä parempi!

Kun tarpeeksi ison nallen kanssa painii, simahtaa.

Mikki rakasti lunta.

Ja vettä.

Hmm…

Mikki valvoi työn laatua, kun rakensimme puutarhaamme.

Mikki nuuskutteli usein kukkia. Sen lempikukka oli mirrinminttu, jota aion istuttaa sen haudalle ensi kesänä.

Mikki oli rakas ystävä ja kaveri.

Mikki esitteli erinäisiä tuotteita täällä blogissani.

Mikki poseerasi puutarhakuvissa ja Mikistä tulikin kuvieni ”tavaramerkki”.

Mikki osasi myös nautiskella ja ottaa rennosti. Osaisinpa minäkin…

Mikin kennelnimi oli This is a Talent ja talentti Mikki tosiaankin oli.

Nuku hyvin, rakas Mikki. Kiitos yhteisistä vuosista.

Hyvää alkanutta viikkoa.

81 thoughts on “Mikin muistolle – Mickey in our memories

 1. Ihana kuvakollaasi Mikistä ,..ihan tässä itku tulee väkisinkin ,miun oma Masi tuossa kattoo minuu ihan ,kun ymmärtäsi mitä kattelen,kun huokailen itsekseni Mikin kohtaloa =( miksi niin nuorena? Jaksamista teille surussanne ,mutta pitää ajatella vaan niin, että nyt ei kipuja Mikin on hyvä olla.

 2. Minulle tuli kyyneleet silmään kun katsoin tämän ihanan kuvakoosteen Mikin elämästä ♥
  Voimia ja jaksamista suuressa surussanne ♥

 3. Näinhän se on. Mikillä on nyt kaikki hyvin. Suru ja ikävä jäi meille, mikä on toissijaista Mikkiin verrattuna.

 4. Kiitos, Marjo. Koti tuntuu nyt aika tyhjältä. Elämän on kuitenkin jatkuttava ja se lohduttaa, että Mikkiin ei satu enää.

 5. O no!!…this is such a sad post…poor you … Mikki is no longer here….What a lost……i always enjoy the Posts where she was digging and enjoying your garden….What a lot of beautiful pictures you have posted as a tribute for him…i hope you wil give it a place …big hugs from me ❤️?

 6. Arvaa vain, herkistääkö noita kuvia selatessa ja valitessa.. Huoks.

 7. Thank you, Ria. Yes, it's so sad and heart-breaking. Mickey is gone, but he's in our hearts and memories.

 8. Itku tuli täälläkin kun näitä kuvia katselin.
  Mikki kyllä sai viettää oikeaa koiranelämää, kaikesta näkee miten se nautti olostaan ja elostaan. Ja ennenkaikkea se sai olla kaikessa mukana, just niinkuin perheenjäsenen kuuluukin ❤️
  Iso halaus Satu, sinulle ja koko perheelle ❣️

 9. Mikki ei olisi voinut saada enempää rakkautta, kun mitä te tuolle suloiselle koiruudelle annoitte❤️Mikki eli liian lyhyen, mutta sitäkin ihanamman elämän✨✨Satu, koittakaa jaksaa. Voimahalausin Turun suunnalta, Teija

 10. Kyllä nuo kuvat sydäntä riipaisevat. Mikillä oli hyvä ja onnellinen elämä. Sai olla mukana kaikessa ja Mikillä oli jopa oma päivähoitaja. Ei ollut yksin. Oli mummon mussu. Kiitos, Virpi.

 11. No, ei kyllä olisi. Rakkautta sai ja me saimme Mikiltä. Turhan lyhyt oli elämä, mutta hyvä elämä oli. Kiitos, Teija. Kyllä Mikille seuraaja tulee, joskin suuriin saappaisiin joutuu hyppäämään. Paras lääke ikävään ja suruun, on antaa hyvä ja rakastava koti pennulle. Muuten, ainakin minulla, menee kevät itkiessä ja ikävöidessä.

 12. Ihana muistopostaus ihanasta Mikistä. Näkee miten onnellinen hän oli kanssanne ja te hänen kanssaan.

 13. Ihanat kuvat ja niin suloinen Mikki♥ Teillä on paljon ihania muistoja joissa Mikki elää aina♥

 14. Kaunis muistopostaus <3 Paljon onnellisia ja muutama vähän hupaisampikin muisto. Niiden voimalla jaksaa eteenpäin.

 15. Tulin pienen tauon jälkeen piipahtamaan blogiisi, ja aivan järkytyin kuulumisistasi. Itku silmässä luin rakasta Mikkiä koskevat viime aikojen postauksesi. Tuntuu niin pahalta. Hän oli niin suloinen! Kertakaikkiaan ihana! Voimia ja jaksamista teille eteenpäin! Ihania kuvia vuosien varrelta! T. Jankkuliini

 16. Ihanat kuvat ja muistot jää jäljelle. Ikävä tulee.
  Voimia sinulle surun keskellä.

 17. Osanottoni! Voi kuinka kauniita muistoja kuvissasi onkaan niin ihanasta lemmikistä. Ihan tässä tulee kyynel silmäkulmaan, kun katsoo miten hellyttävä ystävä sinulla on ollut.

 18. Rakas Mikki ja monet muistot. Mikki oli kaikessa mukana.
  Ehkä sinäkin Satu "kuulet" edelleen Mikin tassujen äänet ja aistit Mikin olemassa olon.
  Voimia sinulle ja kaikille Mikin läheisille!

 19. Hyvä postaus. Sait kaiken surun keskellä muistella mukavia aikoja. Ai kauheeta tuo kurainen koira! Varmaan oli kiva juttu! Tuhkaatteko Mikin ja haudataan pihaasi? Meidän edellisten koirien tuhkat ovat mökkijärvessämme. Ei haluttu niitä meidän pihoihin, jos joskus muutetaan. Uimista rakastava ensimmäinen koiramme pääsi järveen 'nyt saa sitten uida!' Keväisin viedään veneellä aina valkovuokkoja siihen kohtaan, minne tuhkat siroteltiin.

 20. Kiitos. Yhdessä olimme onnellisia. Oli paljon mukavia hetkiä.

 21. Kiitos, Päivikki. Mikki elää aina muistoissa ja sydämessä.

 22. Kiitos, Minna. Mikillä oli noita tempauksia välillä.. Ihana mussu oli.

 23. Järkyttynyt ja surullinen olen minäkin. Viime tiistaina kaiken piti olla vielä ok. Mikki oli mahtava koira. Kiitos, Jankkuliini.

 24. Kiitos, Aila. Ikävä on. Tulee aina ykskaks oikea ikävän aalto. Pitää vain jatkaa eloa eteenpäin ja miettiä mukavia muistoja.

 25. Kyllä kuulen. Välillä pistän silmät kiinni ja kuvittelen, että Mikki on yhä täällä. Kiitos, Marjatta.

 26. Kiitos, Vilma. Pitää yrittää muistaa kaikki kaunis ja olla kiitollinen, että Mikki kävi luonamme, vaikka äkkinäinen ja aikainen poislähtö tuntuu todella epäreilulta.

  Mikki tuhkataan. Valitsimme turkin värisen uurnan. Pistän uurnan kesällä pihan perälle pihlajan juuren samaan paikkaan, jossa Roope, Taavi, Aku ja Minni-kissa lepäävät. Istutan Mikin haudalle mirrinminttua, josta tykkäsi. Tämä oli Mikin koti ja rakasti olla puutarhassa, joten tänne jää, vaikka me joskus lähtisimme. On paikassa, jonne tuskin kukaan koskaan kaivaa mitään. Aidan vieressä syreenipensaiden ja pihlajan välissä.

 27. Ei voi kuvitella ihanampaa olentoa kuin teidän Mikki. ? Kiitos kaikista ihanista kuvista joiden välityksellä hän on liikuttanut ja ilahduttanut minua ja muita lukijoita kauan, kukkapenkkien lomassa istuen, maaten ja köpötellen, rakasta emäntää autellen ja puutarhatöihin osalllistuen ❤️ Sydämellinen osanottoni teidän perheelle.

 28. Tuli niin meidän kultaisennoutajamme muisto mieleen. Vietiin eläinlääkärille turvonneen mahan takia, diagnoosi oli kohtutulehdus ja sillä samalla käynnillä jouduttiin luopumaan rakkaasta ystävästä( 14v.) Tilanne tuli niin äkkiä, että oli tosi kova paikka. Vuosi oltiin ilman koiraa ja nyt meillä on jo neljä vuotias kultsutyttö.

 29. Mitä tähän edes sanoisi?!
  Ihania kuvia vaikka kyyneleet nousevat silmiin kun niitä katsoo.

 30. Rakkautta oli antaa Mikin mennä vaikka se kipeää tekeekin.
  <3

 31. ♥ Voimia teille suureen suruun ja ikävään! Itsekin täällä itku silmässä kun ajattelen ihanaa Mikkiä. ♥

 32. Mikki ♥ Ihana hurmuri jo pentuna, minäkin pysäyttäisin ja pyytäisin silittää ♥
  Niin ihana mussukka. Ja todellakin olennainen osa puutarhakuviasi. Mikki jatkaa eloa kaikkien meidän mielissä. Paljon voimia valtavaan suruun.

 33. Kaunis postaus rakkaasta Mikistä,tassunjäljet näkyvät eivät ne unohdu.

 34. Mikillä on ollut hyvä elämä ja hänestä jää kaunis muisto myös meille lukijoille.
  Voimia suruunne!

 35. ❤️❤️❤️ Mikillä oli onnellinen elämä ❤️❤️❤️

 36. niin niin surullista… Mikki sai elää hienon elämän puutarhatöissä mukana ollen.. luulen että nautti puutarhasta yhtä paljon kuin emäntäkin..

  Tiina

 37. Voi miten kauniin muistopostauksen jaksoit surussasi tehdä Mikistä. Ihanat muistot, ikävä jää ❤️
  Voimia teille kaikille.

 38. Mikki jää elämään varmasti monen mieleen suloisena, puutarhan ammattilaisena, persoonallisena ja hauskanakin persoonana <3

 39. Muistan, kun ensimmäisen kerran löysin blogisi ja samalla löysin ihanan koiran, joka kulki kuvissasi pitkin puutarhaa. Surunne määrä on valtava, voimia teille! Mikki säilyy myös meidän lukijoidenkin muistoissa upeana puutarhurikoirana.

 40. Surullista, mutta onneksi kultsunne sai elää pitkän elmän. Lemmikin kuolema on aina järkytys ja iso menetys. Ikävä on, mutta pitää muistella mukavia yhteisiä hetkiä. Se lohduttaa.

 41. Onneksi on muistot ja Mikin elämää on paljon tallessa täällä blogissa.

 42. Totta. Sairasta lemmikkiä ei saa ja voi pitää itsekkäistä syistä. Mikillä on nyt kaikki hyvin. Suru ja ikävä jäi meille ja niistä on vain selvittävä.

 43. Vedet silmissä täälläkin. Aivan ihania muistoja kuvien kera. ❤️

 44. Olipa ihana kuvapläjäys 🙂 Tuli kyyneleet silmiin, kun katsoi kuvia ja näki miten tärkeä Mikki oli teille ja tietysti myös te olitte hänelle tärkeät. Vaikka Mikki on poissa, on hän sydämissänne. Mukavaa keskiviikkoa <3

 45. Kiitos, Saila. Iso ikävä on. Onneksi ihanat muistot lohduttavat.

 46. Kiitos, Between. Ihana elämä oli. Mikki oli todella rakas. Sydäntenvalloittaja.

 47. Kiitos, Tuulikki. Nuo muistot lohduttavat ja niitä ei voi kukaan viedä pois.

 48. Ikävä on, mutta lohduttaa, että Mikin on hyvä olla. Kiitos, Sirkku. Mikki oli huikean ihana.

 49. Kiitos. Kyllä sydäntä kivistää, kun Mikkiä muistelee. Mikki oli ihana.

 50. Vasta nyt huomasin että ihana Mikki on poissa, olen todella vähän käynyt katselemassa somea ja blokeja, mutta kun näin uuden pennun arvasin heti, miten oli käynyt. Mikki oli ihastuttava, kaunis koira. Halauksia… Teillä on nyt uusi pentu, joka lievittää surua ja eroikävää. Itse en ole saattanut ottaa kissaa tai muutakaan elikkoa, vaikka tarjokkaita on ollut. Mulla otti niin lujille luopumisen suru ja ne ikävät asiat mitä siihen liittyi. Valoisaa ja hyvää alkanutta vuotta, Mikki on aina muistoissamme.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: