Tässä hän on!

Tässä hän on!

Hei! Otin eilisen päivän virkavapaata tärkeän asian vuoksi. Matkasimme koko perheen voimin Lappeenrannasta Tammiaisiin katsomaan kultaisennoutajan pentuja. Varasimme kolme viikkoa vanhan kultsupojan.

Ei tuo söpöläinen Mikkiä tuo takaisin, eikä vähennä surua ja ikävää rakkaan lemmikin menetyksestä. Tuo kuitenkin iloa ja rakkautta elämään ja saa hyvän, rakastavan kodin.

Saamme pennun tammikuun alussa, joten vuosi alkaa ihanasti. Pentuja on kymmenen, joista kolme urosta oli vielä valitsematta, joskin varattuja. Itse en osannut valintaa tehdä, mutta tytär ja mies valitsivat kuvien mussukan. Kaikki olivat yhtä ihania!

Meidän mussulle pistettiin ruskea ”panta” kaulaan.

Vielä söpöydellä ei ole nimeä, mutta jokin Ankkalinnan nimi tällekin kaverille tulee. Meillä on aiemmin ollut Roope, Taavi, Aku ja Mikki. Katsotaan vähän luonteen mukaan, onko tyyppiä ”Touho” vai jotain muuta.

Tulevat viikot ovat pitkiä… Pikkuiselle tulee ”isot saappaat” täytettäviksi puutarha-apulaisen roolissa. Kun hyvästelin Mikin, sanoin hänelle, että huutele sieltä pilven reunalta seuraajallesi vähän ohjeita, ettei tallo kukkia ja miten poseerataan valokuvissa. Elämässäni on aina ollut koira tai koiria, ja en osaa olla ilman. Talo on tyhjä. No, kohta ei ole ja vipinää ei puutu. Mukavaa torstaita!

80 thoughts on “Tässä hän on!

 1. Oi kuinka ihanaa! Loistava ajankohta pennulle kun ei ole pihatöitä ja ehtii paneutua pennun peruskasvatukseen ennen kevättä ja kiireitä. Meille piti tulla pentu keväällä, menimme "vain katsomaan" tuttavalle ja kuinkas siinä kävikään… Tultiin kotiin yllätyspentu kainalossa 🙂 Pentuarki on niin aikaa vievää ja tietyllä tapaa rankkaakin että hyvä kun nyt on siihen aikaa ja voimia. Laitathan sitten paljon kuvia meille muille ihasteltavaksi suloisuudesta!

 2. Voi kuinka ihanaa, muistan niin tuon ajan. Pitkät viikot odottaa uutta kaveria ja uutta aikaa ja kyllä se suru ja muistot kulkee mukana.

 3. Voi miten ihana hän onkaan! <3 <3 <3 Lämpimät onnittelut uuden perheenjäsenen johdosta <3

 4. Pennut osaa kyllä olla niin hellyttävän söpöjä. Teillä alkaa vuosi ihanasti. Mielenkiinnolla seurailen miten yhteiselo alkaa sujua.

 5. Ihania pentuja. Saat itsellesi kuopankaivuuapulaisen <3 <3 <3

 6. Ihanaa???meinasin kysyä aiotteko ottaa seuraajan mutta en kehdannut.
  Eläinasioissa uusi lemmikki on minustakin paras lohduttaja. Eihän se entistä korvaa, jokainen kun on yksilö, mutta tuo taas ilon takaisin.
  Paljon onnea teille!

 7. Ihana seuraaja sieltä Mikille onkin tulossa <3 Tuokoon paljon onnea ja iloa teidän perheelle 🙂

 8. Oi, ihanaa! Tämä uusi pakkaus ei Mikiä korvaa, mutta tiedän kokemuksesta että se vie ajatukset kuitenkin uuteen. Kaikki rutiinit jatkuvat. Ja vilkas pentu tuo vipinää hurjasti lisää elämään. Tätä tarinaa saamme varmaan ensi vuonna sitten seurata!

 9. Söpöliini <3 Talvikuukausina onkin hyvä jo pikkuisen opettaa uutta tulokasta talon tavoille, kun ei ole puutarhakiireitä. Veikkaan kyllä, että hyvästäkin koulutuksesta huolimatta ensi kesänä löytyy paljon katkottuja kukkasia ja valmiiksi kaivettuja istutuskuoppia, kun uusi puutarha-apulainen toteuttaa visioitaan 😀 Mukavaa torstaita!

 10. Kyllä Mikkikin tykkäisi tuosta pienestä! Ja voi olla että saat puutarhaan uutta ilmettä,vaihtelu virkistää vai mitä 🙂 Mä ainakin sain tämän uuden koiran myötä, mä istutin,koiruli kaivoi ylös jne.Mukavaa torstaita sinulle myös!

 11. Voi, ihana juttu! Oikein paljon onnea teille uuden tulevan perheenjäsenen johdosta.

 12. Ihanaa että ryhdyitte heti tositoimiin uuden puutarha-apulaisen saamiseksi. Mikki varmaan jotenkin opastaa tulokasta, onhan hänen henkensä jäljellä puutarhasi joka sopukassa. Onnellista odotusta perheellesi!

 13. Pieniä suloisia mussukoita, ison pentueen on tämä mammakoira pyöräyttänyt!
  Eihän tämä ihana mussukka vie sydämestäsi Mikin paikkaa vaan siellä on jokaiselle oma paikkansa. Minulla rakkaat edesmenneet kissani ovat kukin minun sydämessäni, tosin Malla/Molley on lähinnä sydäntäni, näin se menee. ❤️
  Uskon , että teidänkin edesmenneet lemmikit löytyvät hyvässä järjestyksessä muistojen ketjussa ja uusi tulokas saa sieltä paikan ollen tietysti nyt se ilon ja riemun tuoja ja perheen silmäterä.
  Hyvää joulun odotusta teille koko perheelle. ❤️

 14. Se on totta, ettei mikään tuo koskaan Mikkiä takaisin, mutta onhan se ihana, että ensi kesänäkin puutarhassasi juoksee kuvausassistentti ja Mikkin manttelin perijä. <3

  Ihanaa torstaita Satu. <3

 15. Voi miten ihana ja suloinen hän onkaan <3 Olen myyty jo nyt! Onnea teille kovasti tulevan perheenjäsenen johdosta, ja ihanaa torstaita myös sinne <3

 16. Ihana mussukka. Kerkiää kesäänmennessä oppia jo missä kulkee polut puutarhassa tai sitten ei .? .

 17. Kerrassaan ihana koiravauva ?
  Minä olen sitä mieltä, että rakkauden määrä on rajaton ja sitä riittää jaettavaksi aina vain kaikille. Meillä oli sama tilanne pari vuotta sitten, vain parivuotias koira jouduttiin lopettamaan sairauden vuoksi (nimi oli muuten Touho) ja ensin juteltiin että nyt pidetään kyllä paussia, niin koville se otti. Mutta talo tuntui kovin tyhjältä vain yhden rauhallisemman aikuisen koiran kanssa ja muutaman viikon kuluttua sitten mentiinkin jo uutta pentua katsomaan. Ja loppu on luettavissa eräässä blogissa…
  Ihanaa odotusaikaa teille, taatusti hauskoja ja luovia hetkiä on tiedossa tässä blogissa ensi kevään aikana, oikein odotan ❤️

 18. Ihana pentu teille tulossa. Toivotte tietysti että tulis äkkiä tammikuu !

 19. Totta. Harmi vain, että pentu tulee juuri, kun joululoma loppuu. No, ihanaa kuitenkin, kun tulee! Varmasti laitan pentukuvia solkenaan!

 20. Näinhän se on. Mikki kulkee muistoissa ja sydämessä mukana.

 21. Sitä ne ovat. Maailman suloisimpia. Juu, paras mahdollinen aloitus.

 22. Pakkohan oli ottaa. En kestä kotia ilman hauvelia. Elämässäni on aina ollut yksi tai useampi koira. Rakastan koiria ja pentu tuo iloa. Jollei pentua tulisi, menisi koko kevät surressa ja ei se Mikkiä takaisin tuo. Kiitos!

 23. Ei niin, mutta iloa tuo ja rakkautta. Varmasti saatte. Hauska nähdä, millaisen apurin saan. Mikki oli aika pro.

 24. No, on! Hih, pisuralli alkaa. Varmasti auttaa enemmän kuin olisi tarpeen noissa kukkajutuissa. Kiitos, Minna.

 25. Taatusti tykkäisi. Varmasti tekee omia istutuskuoppiaan ja toteuttaa visioitaan. Saa nähdä, kohtaavatko näkemyksemme. Heh, meillä oli sama homma kukkasipulien kanssa joskus. Minä istutin ja Aku kaivoi ylös. Kivaa torstaita!

 26. Minä olin se toimintaan painostava täällä. Minusta koti on tyhjä, kun ei ole koiraa. Ensin ei kyllä meinannut pentua löytyä, kun kaikki oli varattu. Onneksi tuli peruutus. Mikin henki on joka puolella pihalla ja sisällä. Etenkin sydämessä.

 27. Kymmenen pentua! Niinhän se on. Kaikista lemmikeistä on rakkaat muistot. Pieni tuo iloa ja vauhtia elämään. Kiitos, Molley. Mukavaa torstaita!

 28. Niinpä. Ei tarvitse olla pihatöissä yksin. On oma pikkuinen kaveri. Kiitos. Mukavaa torstaita, Jonna.

 29. Onpa ihana uutinen!
  Tiedän kokemuksesta, että uusi pentu auttaa paremmin toipumaan rakkaan perheenjäsenen menetyksestä. Vaikka eihän uusi pentu vanhaa rakasta korvaa, mutta tuo rutkasti iloa murheen keskelle.

 30. Voi iloa ja onnea! Kun toinen lähtee, niin uusi elämä odottaa ja teiltä löytyy siihen rakastava koti.

 31. Onnea! Tuntuu minunkin, vieran ihmisen mielessä niin hyvältä kun saat uuden pikku lemmikin, josta kasvaa uusi puutarha kaveri. Kun jo Mikin edeltäjää seurasin blogissasi ja koko Mikin elämän ajan Mikkiä niin kyllä tuntuu hyvältä kun suuren surun jälkeen saat uuden pikku lemmikin. Niin, eihän uusi Mikkiä korvaa eikä surua vie pois, mutta tuo oman uuden ilosa kuitenkin. Ja nopeasti täyttää aukon minkä Mikki jätti.
  Kun oma Himmuni on samanlainen puutarha kaveri kuin sinun lemmikkisi niin tulee seurattua tarkkaan tekemisiä puutarhassa. Kaikkea hyvää uuden pennun kanssa!

 32. Ihan samaa mieltä. Ai, kamala. Juuri, kun on saanut koiran aikuiseksi. Kiitos, Virpi. Toivotaan, että pentu saa pitkän ja hyvän elämän.

 33. Kiitos! Vauveli saa hyvän ja rakastavan kodin. Minä saan uuden, ihanan puutarhakaverin. Mies vastusteli koiran ottoa, mutta päivässä sain hänen päänsä käännettyä. Nyt vain odotellaan, että mussukka kasvaa. Koira on ihmisen paras ystävä.

 34. Hyvä ratkaisu, nimenomaan se miten paljon iloa. tuo. Ei toinen voi korvata toista, mutta elämä ilman karvaisia olentoja, on niin paljon tyhjempää ja tähän suloisuuteen rakastutte sitten eri tavalla. <3

  Ihanaa viikonloppua Satu <3

 35. Suloinen pentu, joka saa teiltä rakastavan kodin. Ihana uutinen, teidän perheen paras joululahja!

 36. Onnea uudesta tulevasta perheenjäsenestä. Varmasti tuo iloa elämäänne, vaikkei se Mikkiä korvaakaan. Mukavaa joulun odotusta <3

 37. Kiitos, Tiia. Juuri näin. Pikkuinen pentu saa meiltä rakkautta ja me lohtua ja iloa pienestä. Mukavaa viikonloppua!

 38. Kiitos, Liisa. Ei korvaa, mutta tutustumme uuteen persoonaan ja saa meiltä hyvän kodin ja rakkautta. Mukavaa viikonloppua!

 39. Ihana uutinen! Nii suloosia pentuja kaikki ja nii söpösti nukkuuvat sikinsokin.

 40. Voi mikä söpöläisten lauma. Onnittelut uudesta perheenjäsenestä, Touho kuulostaa hyvältä nimeltä noutajalla 🙂

 41. Oi, miten ihana joukko pehmoisia pentuja. Onnea uuden perheenjäsenen johdosta. Touhohan tuosta taisi jo tulla…

 42. Kiitos! Ihania ovat. Voi siitä Morttikin tulla. Saa nähdä.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: