Söpöysvaroitus!

Söpöysvaroitus!

Hei! Viikonloppu meni nopeasti. Olin luokkani ja kollegani kanssa sekä lauantaina että sunnuntaina pop up -joulutorilla myymässä taidepainotteisen luokkani tekemiä tuotteita. Kauppa kävi oikein mukavasti ja matkakassa karttui taas mukavasti. Sain kasvattajalta kuvia uudesta mussukastamme ja perheeltäkin löytyi kuvia, joten jaanpa söpöyttä kanssanne.

Jotkut näistä kuvista on jo ollutFacen puolella joulukalenterissani.

Vielä pitää kolme viikkoa odottaa… Mukavaa alkanutta viikkoa!

45 thoughts on “Söpöysvaroitus!

 1. Ihana mussukka! Koirakuume tässä tulee,mutta onneksi mulla on toi täystuho niin sekin laantuu pian, se kuume 🙂 Oikein hyvää joulun alusviikkoa!

 2. Maltat tuskin odottaa, että saat tuon luoksesi! Muistan hyvin, kuinka laskin päiviä että saan (nyt kolme vuotiaan) pennun kotiin.

 3. Niin suloinen pikku karvapallo! Tulee koirakuume itsellekin. Mutta ei sentään, kun koira kuitenkin sitoo niin paljon menemisiä, vaikka paljon antaakin.

 4. Kolme viikkoa tuntuu ikuisuudelta, mutta hän tarvitsee kaiken sen ajan kasvaakseen hyväksi pennuksi. Söpönen on 🙂

 5. Kun näitä hauvavauvan kuvia katsoo, niin käy entisestään harmittamaan nämä allergiat, joiden takia ei meille enää eläinvauvoja voi tulla. Hän on suloinen <3

 6. Mulla on ollut aika pitkä blogitauko, mutta instan puolella huomasin surukseni Mikin sairauden ja viimeiset ajat – poismenon. Uskon, että ikävä on kova – rakas ystävä on poissa! Mutta tuo pieni mussukka tuo elämäänne iloa ja vipinää! Olkoon hänellä onni matkassa, iloa ja rakkautta paljon, kepeä askel – joskus vähän mamman kukkamaankin puolella!

 7. Voi ei, miten suloinen rääpäle. <3 Kolme viikkoa on joskus pitkä aika!

 8. Kiitos! Enpä millään malttaisi kolmea viikkoa odottaa, mutta pakko ja pennulle on tärkeää aikaa olla emon ja muitten pentujen kanssa.

 9. Meillä ei hirveästi sido. Saadaan yleensä hoito hienosti järjestettyä. Toisaalta en kamalasti halua kotoa minnekään lähteäkään.

 10. Allergiat ovat ikäviä. Itsekin olen kissoille allerginen ja siksi niitä ei meillä voi olla. Muuten olisi.

 11. Suru ja ikävä ovat isot. En voi koko asiaa edes ajatella, kun tulee niin paha mieli ja ikävä. Suljen mielestäni. Tuolla lipaston päällä nyt on kaikki, mitä Mikistä on muistojen lisäksi jäljellä. Aika karua. Tuntuu niin epäreilulta, että maailman kiltein ja kaunein olento joutui lähtemään niin nuorena ja yks kaks. Toivottavasti Mikillä ei ehtinyt olla isoja kipuja. Ties kuinka kauan hänellä jo tuo viheliäinen syöpä oli salakavalana nakertamassa. Pahaa tekee ajatellakin.

  Toivon totisesti, että tämä pentu saa elää pidemmän elämän ja terveenä. Lemmikin menettämisen suru on musertava.

 12. Kyllä osaa koiranpentu olla liikuttava! Ihanaa, että saatte näin nopeasti uuden hellittävän. Tiedän että Mikki oli teille valtavan tärkeä. Olen yrittänyt bongata tämän uuden nimeä, mutta olen nähnyt vain muiden arvailuja aiheesta. Mielenkiinnolla odotan pysyttekö Ankkalinnassa 😀

 13. Pentukuume nostaa päätään pelottavan helposti! Kummallinen tauti kun sille ei tule ollenkaan immuuniksi. Oih, kolme viikkoa on iäisyys tässä tilanteessa. Mutta silti saatte vaavin tosi äkkiä. Yhden koiran kuoleman jälkeen odotin uutta pentua 7 kuukautta. Arvaa, oliko kamalaa???

 14. Söpö tapaus on, mutta niinhän kaikki koiranpennut ovat. Pikkuinen tuo iloa ja lohtua ja saa rakastavan kodin. Hevillä en Mikin menetyksestä toivu, sillä oli suuri persoona ja rakas ystävä. Elämän on kuitenkin jatkuttava ja ei se tuo Mikkiä takaisin, että vaivun surkeuteen. Mikään ei tuo. Valitettavasti.

  Juu, Ankkalinnassa pysytään.

 15. Voi miten ihana pikkuinen!
  Ja otan osaa suruun, Mikki oli hieno ystävä ihan näin ruudunkin läpi havaiten.
  Luin jo aiemmin postaukset Mikin kohtalosta, mutta en päässyt jostakin syystä kommentoimaan, surullista, mutta nyt on tiedossa iloa ja valoa uuden pennun kanssa.
  Hyvää joulunaikaa!

 16. No varmasti oli. Halusin pennun heti, sillä ei surusta muuten tule loppua. Talo on tyhjä. Kuulen Mikkn tassuttelua ja mietin toiminnot Mikin mukaan. Ihan oman terveyteni vuoksi halusin muuta ajateltavaa. Kun suren tai stressaan, reuma iskee voimalla heti. Olen sen pariin otteeseen kokenut. Eka kerralla jouduin pyörätuoliin, toisella sain kyynärsauvat. Elämän on jatkuttava, vaikka sydän vuotaa verta ja ikävä on.

 17. Kiitos❤️ Mikähän siinä oli, ettei kommentointi onnistunut?

  Ikävä on suuri ja monet itkut on itketty. Kaikki kävi yllättäen. Onneksi on paljon kauniita muistoja. Mikki oli aivan ihana. Kuvasin Mikkiä loppuun asti paljon, jotta minulla on muistojeni lisäksi jotain konkreettista, mihin palata. Joku minua haukkui tuolla aiemmin Mikin viimeisten päivien kuvista. En niitä tosiaankaan blogia varten kuvannut, vaan muistoksi itselleni.

  En tiedä, miten tästä ikävästä ja surusta selviän, mutta pentu tuo ainakin iloa ja muuta ajateltavaa. Saa myös hyvän kodin. Pennun ottaminen on minun tapani selvitä tästä. Mikään voima ei tässä maailmassa tuo Mikkiä takaisin. Minulta olisi ollut tavattoman itsekästä kiduttaa sitä sytostaattihoidoilla, joilla elinaikaa olisi jatkettu pari kuukautta. Entäpä niiden parin kuukauden elämänlaatu? Paras ystäväni ansaitsi parempaa. Suru ja ikävä jää meille, Mikillä on nyt hyvä olla.

 18. Voimia suruusi. Ihana pikkuinen varmasti vie ajatuksia surusta ilon suuntaan. Elämä ilman koiraa, erityisesti ilman kultsua, ei sellaista oikein osaa kuvitellakaan.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: