Sadevedet talteen + Alekoodi!

Sadevedet talteen + Alekoodi!

#Tuotteet saatu Tynnyrimieheltä

Hellurei!

Nyt on tämän puutarhan vesiasiat hyvällä tolalla! Sain ilon tehdä blogiyhteistyötä Tynnyrimiehen kanssa.

Katsos, miten ylpeänä Mortti esittelee uutta, upeaa sadevesitynnyriä!

On ihan mahtavaa, että sadevesiastioitakin saa nykyisin tyylikkäinä. Toista oli ennen ne kirkuvan väriset saavit. Kaiken tässä kruunaa vielä se, että tämä sadevesitynnyri on tehty kierrätysmuovista. Muovi on lisäksi elintarviketurvallista. Tynnyrimiehen valikoimista löydätkin myös esimerkiksi viinitynnyreitä.

Tämä meidän tynnyri on mallia TAMMI, 120 litraa. Tynnyrin lisävarusteena on siihen sopiva, tyylikäs ja kestävä jalusta. Jalusta on juuri passelin korkuinen kastelukannua ajatellen. Tuohon hanan alle kannu ja avot! Hanasta vettä kannuun ja kukkia kastelemaan. Onpa helppoa! Tynnyriin kuuluu kansi, joka takaa, että vesi kestää puhtaana. Kansi myös estää esimerkiksi oravia yms. hukkumasta vesiastiaan. Sellaistakin olen kuullut tapahtuneen.

Sadevesien keruu talteen on paitsi ekologista, myös kasvien mieleen. Sadevesi on hapekasta, lämmintä ja pehmeää. Sadevesien keräämisen puhtaana takaa syöksytorveen asennettava Rapido Quattro -sadevesiohjain.

Kaiken tosiaan kruunaa tämä vedenohjain, jota on saatavilla niin pyöreisiin (Speedy-vedenohjain) kuin neliskanttisiinkin (Rapido Quattro -vedenohjain) syöksytorviin. Meillä on talossa neliskanttiset ”rännit” ja niihin en ole aiemmin sopivaa vedenohjainta löytänyt. Nytpä löytyi!

Vedenohjaimen mukana tuli selkeä, kuvallinen asennusohje.

Mies asensi vedenohjaimen nopsaan. Ränniä pitää vielä paikkailla meidän aiemman oman virityksen jäljiltä. Olisipa jo pari kesää sitten tiedetty näistä neliskanttisen syöksytorven vedenohjaimista!

Näitä upeita tynnyreitä on myynnissä kahdenlaisia: Tammi ja Kelo. Tammi on tällainen ruskeasävyinen kuten meillä ja Kelo on harmaasävyinen. Voit siis valita makusi mukaan. Kokojakin on neljä: 50, 120, 240 ja 350 litraa.

Tynnyri lisävarusteineen toimitettiin nopeasti Matkahuollon kautta ja todella näppärässä paketissa.

Nytpä minulla on ilosanoma sinulle, jos kiinnostuit tästä tyylikkäästä tynnyristä ja sadevedenohjaimesta.


KUKKAISELAMAA-alekoodilla saat alennusta 15%
Tynnyrimiehen tuotteista. Kannattaa käydä tutustumassa tuotevalikoimaan. Kaupassa on vaikka mitä hienoa näiden sadevesitynnyreiden ja vedenohjaimien lisäksi!

Eiku shoppailemaan! Komea tynnyri tai muuta kivaa vaikka äidille äitienpäivälahjaksi. Koodi on voimassa 31.8.2021 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

(Huomaa: ale ei koske: lahjakortteja, kotiinkuljetusta, tarjoustuotteita eikä erilaisia settejä. Vain siis yksittäisiä normihintaisia tuotteita.)

Keräätkö sinä sadevedet talteen? Onko Tynnyrimies sinulle entuudestaan tuttu?

Seuraavassa Tynnyri-jutussa kerron enemmän tuosta Rapido Quattro -sadevesiohjaimesta.

Mukavaa tiistaita!

4 thoughts on “Sadevedet talteen + Alekoodi!

  1. No täytyy sanoa että on minun makuuni tämä tuote ja pidän sen kyllä mielelläni tulevaisuutta ajatellen. Kiitos esittelystä ?

    1. On laadukas ja hyvännäköinen. Kaiken lisäksi tarpeellinen ja ekologinenkin.

  2. En keräile täällä sadevettä, mutta mökillä aina kerättiin. Meillä oli sellainen iso sininen tynnyri, johon otettiin sadevesi talteen ja sillä sitten kasteltiin maita ja mantuja ja taidettiin sitä myös löylyvetenä käyttää.
    Ihanat kuvat Mortista taas kerran <3

    1. Kiitos, Outi. Meillä tällaiset vastaavat tynnyrit kasvihuoneen kulmilla. Talon sadevesien keruu on nyt tämän yhden tynnyrin varassa. Ei tosiaan aiemmin löydetty noita sadevedenohjaimia ja talon kulmilla on noita istutusalueitakin.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: